Κώνος σήμανσης από PVC ύψους 70cm KDH-TC-70

Κώνος σήμανσης από PVC ύψους 70cm KDH-TC-70

Ελαστικός κώνος σήμανσης από PVC ύψους 70 εκατοστά με 2 λευκές ταινίες υψηλής αντανακλαστικότητας, για την επισήμανση επικίνδυνων σημείων, οριοθέτηση δρόμων, τεχνικών έργων και χώρων στάθμευσης. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας μαλακό PVC που του επιτρέπει να επανέρχεται στην αρχική του θέση εάν πατηθεί.

Τιμή προϊόντος Κώνος σήμανσης KDH-TC-70
Τιμή λιανικής: € 20,60 ανά τεμάχιο
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.  Χαρακτηριστικά

  • Κωδικός: KDH-TC-70
  • Ύψος: 70cm
  • Πλάτος βάσης: 35x35cm
  • Βάρος: 3,4 Kg
  • Ανακλαστικές ταινίες: 2 (10+10cm πλάτος)

Οι κώνοι αποτελούν μία απλή και οικονομική λύση για προσωρινή σήμανση σε οποιαδήποτε κατηγορία οδικού δικτύου.

Ο κώνος σήμανσης KDH-TC-70 έχει ύψος 70 εκατοστά, διαθέτει δύο ανακλαστικές ταινίες ώστε να γίνεται αντιληπτός σε χαμηλό φωτισμό την νύχτα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες οδικές εφαρμογές. Συγκεκριμένα για την επισήμανση επικίνδυνων σημείων στον δρόμο, την ρύθμιση και τον έλεγχο της κυκλοφορίας, την εκτέλεση προσωρινών τεχνικών έργων, την οριοθέτηση χώρων parking αλλά και για περιπτώσεις αναγκαστικής στάσης στο δρόμο ώστε να ειδοποιούνται τα άλλα οχήματα. Ο κώνος επανέρχεται στο αρχικό σχήμα του όταν πατηθεί από οχήματα. Οι κώνοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και σε άλλες εφαρμογές όπως σε γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις για προπονήσεις ομάδων, σε πίστες αγώνων, σε διάφορες εκδηλώσεις κλπ.

Κώνοι οδικής σήμανσης

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μία δοκιμή αντοχής των κώνων μας:

/ τηλ: 2105551622 / / fax: 2105551623 / / Ωράριο λειτουργίας: από Δευτέρα έως Παρασκευή (εργάσιμες ημέρες - εκτός διακοπών και αργιών) - από 9 το πρωί έως 7 το απόγευμα (09:00-19:00) /