Εύκαμπτο κολωνάκι σήμανσης ύψους 80cm από αφρώδες υλικό KDH-FP-80-EVA

Εύκαμπτο κολωνάκι σήμανσης ύψους 80cm από αφρώδες υλικό KDH-FP-80-EVA

Επαναφερόμενο κολωνάκι σήμανσης από αφρώδες υλικό EVA (Ethylene Vinyl Acetate). Έχει ιδιαίτερα μαλακή υφή και πολύ γρήγορο χρόνο επαναφοράς (rebound time). Διαθέτει 3 ανακλαστικές ταινίες και έχει ύψος 80cm.

Τιμή προϊόντος Κολωνάκια σήμανσης KDH-FP-80-EVA
Τιμή λιανικής: € 24,70 ανά τεμάχιο
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.  Χαρακτηριστικά

 • Βάρος: 0.9 Kg
 • Ύψος: 80 cm
 • Διάμετρος κορμού: 8 cm
 • Διάμετρος βάσης: 20 cm
 • Υλικό: Πλαστικό (EVA) αφρώδες

Εύκαμπτο κολωνάκι υψ.80cm με ανακλαστικά

Εύκαμπτο κολωνάκι σήμανσης ύψους 80cm από αφρώδες υλικό KDH-FP-80-EVA

Επαναφέρεται πολύ γρήγορα στην αρχική του θέση μετά από μηχανική καταπόνηση. Κατασκευάζεται από πλαστικό αφρώδες (EVA) και έχει ιδιαίτερα μαλακή υφή ώστε να μην κάνει ζημιά στα αντικείμενα που το ακουμπάνε.

Εύκαμπτο κολωνάκι σήμανσης ύψους 80cm από αφρώδες υλικό KDH-FP-80-EVA

Το κολονάκι KDH-FP-80-EVA έχει ύψος 80 cm και είναι φτιαγμένο από πλαστικό αφρώδες EVA συμπολυμερές αιθυλενίου & βινυλικού αιθυλεστέρα. Το υλικό αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό οπότε εάν το κολονάκι συμπιεστεί δεν καταστρέφεται εύκολα αλλά επανέρχεται στο αρχικό του σχήμα σχεδόν ακαριαία. Ταυτόχρονα το συγκεκριμένο πλαστικό είναι μαλακό ώστε το κολονάκια να μην κάνει εύκολα ζημιά στα οχήματα που το χτυπάνε. Τέλος πέρα από την καταπόνηση το πλαστικό αυτό είναι πολύ ανθεκτικό και στις καιρικές συνθήκες και ειδικά στην έκθεση στην ακτινοβολία UV (δηλαδή την βασική αιτία “γήρανσης” των πλαστικών που εκτίθενται στο φως του ήλιου).

Εύκαμπτο κολωνάκι σήμανσης ύψους 80cm από αφρώδες υλικό KDH-FP-80-EVA

Το κολονάκι έχει μονοκόμματη κατασκευή. Έχει πορτοκαλί χρώμα και στον κορμό του είναι κολλημένες τρεις λευκές ή κίτρινες πρισματικές ανακλαστικές ταινίες. Η βάση του είναι κυκλική και φέρει 3 οπές για την εγκατάσταση του προϊόντος στο έδαφος. Η τοποθέτηση γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα με κοινά στριφώνια και ούπατ.

Τα κολωνάκια σήμανσης δίνουν λύση, είναι οικονομικά και πολύ εύκολα στην εγκατάσταση

Κάθε χρόνο, ειδικά σε περιοχές εργασίας όπως εργοτάξια, τραυματίζονται σοβαρά εργαζόμενοι λόγω του ότι οι οδηγοί δεν δείχνουν την απαιτούμενη προσοχή στον δρόμο καθώς οδηγούν. Τα εύκαμπτα πλαστικά κολωνάκια μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα ατυχήματος κυρίως λόγω του γεγονότος ότι τα κολωνάκια είναι εξαιρετικά ορατά χάρη στις υψηλής ποιότητας ανακλαστικές ταινίες που διαθέτουν.

Τα πλαστικά κολωνάκια είναι ελαφριά και πολύ εύκολα στην εγκατάσταση. Επιπρόσθετα, κατασκευάζονται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη, και χρώματα, έτσι ώστε να είναι προσαρμόσιμα στις συγκεκριμένες επιθυμίες του κάθε χρήστη. Τα πιο συνηθισμένα χρώματα στην Ελλάδα είναι κόκκινο ή πορτοκαλί.

Αποτελούν έναν από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των πεζών και των οχημάτων.

Κολωνάκια οδικής σήμανσης

Πλεονεκτήματα πλαστικών οριοδεικτών:

 • Προσιτά σε ότι αφορά στην τιμή τους
 • Εύκολη εγκατάσταση εξαιτίας της προτρυπημένης βάση τους
 • Έχουν πρακτικά μηδενικό κόστος συντήρησης
 • Παρέχουν υψηλή ορατότητα χάρη στις ανακλαστικές μεμβράνες τους ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό
 • Επανέρχονται στο αρχικό τους σχήμα μετά από σύγκρουσή τους με οχήματα
 • Δεν προκαλούν ζημιές στα οχήματα μετά από σύγκρουσή με αυτά
 • Δεν χρειάζονται βάψιμο
 • Δεν διαβρώνονται
 • Μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο από ατυχήματα και κατά συνέπεια τους τραυματισμούς οδηγών και επιβατών
 • Έχουν μεγάλη αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες

Πλαστικά κολωνάκια σήμανσης

Σε ότι αφορά στην τοποθέτησή τους δεν απαιτούνται ειδικά υλικά στερέωσης αλλά κοινά στριφώνια με ούπατ τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από χρωματοπωλεία της περιοχής σας. Η τιμή τους δε είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

/ τηλ: 2105551622 / / fax: 2105551623 / / Ωράριο λειτουργίας: από Δευτέρα έως Παρασκευή (εργάσιμες ημέρες - εκτός διακοπών και αργιών) - από 9 το πρωί έως 7 το απόγευμα (09:00-19:00) /